Stichting Forniamo (“Forniamo” is Italiaans voor “daar zorgen we voor”) richt zich op het vergroten van de eigen krach, autonomie en het zelfvertrouwen van personen om samen optimale kansen te creëren voor hun ontwikkeling.

Onze betrokken en deskundige medewerkers zijn allemaal verschillend maar hebben hetzelfde doel: jongeren maximaal en op maat ondersteunen. Een vast team van woonbegeleiders en ambulant begeleiders vormen de vertrouwde gezichten van Stichting Forniamo. Hiermee waarborgen wij de continuïteit en stabiliteit voor alle jongeren die bij ons verblijven.

Deskundig

Onze uiterst betrokken en deskundige medewerkers zijn allemaal verschillend maar hebben hetzelfde doel: clienten maximaal en op maat ondersteunen. Een vast team van woonbegeleiders en ambulant begeleiders vormen de vertrouwde gezichten van Stichting Forniamo. Hiermee waarborgen wij de continuïteit en stabiliteit voor al onze clienten.

Cultuursensitief

Wij doen alles op basis van cultuursensitiviteit. Cultuursensitiviteit is dan ook de fundering van onze hulpverlening.

Hartstochtelijk

Vanuit ons hart voor de zorg en de wens om kwetsbare groepen te helpen, realiseren we methodische en laagdrempelige hulpverlening.

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF