Ambulante begeleiding is er voor jongeren tot 18 jaar die thuis of elders wonen. Wij bieden ondersteuning in de gewenste omgeving. Dit kan thuis zijn, op school, werk, sportclub of elders.
Onze zorg is 7 dagen per week toegankelijk voor iedereen, ongeacht achtergrond of problematiek. De reden tot ondersteuning kan zeer divers zijn. Sommige jongeren hebben een maatje nodig, anderen hebben intensive begeleiding aan huis of op school nodig. Op basis van de intake wordt er samen met de jongere en verzorgers een plan van aanpak opgesteld. Hierbij staan de doelen van de jongere centraal.

Samen worden er afspraken gemaakt om aan de gestelde doelen te werken. Op basis van dit plan zoeken wij een ambulante begeleider die het beste aansluit bij de jongere en het gezin. Ambulante Jeugdhulp kan tegelijk met andere hulp worden ingezet.

Jeugdwet: Om ambulante begeleiding te ontvangen, heeft u een indicatie nodig op basis van de Jeugdwet of een PGB. Deze kan aangevraagd worden bij uw gemeente. Lukt het niet om de indicatie aan te vragen? Neem dan contact op met het lokale wijkteam.

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF