De wens van de meeste mensen is zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met het ouder worden, of wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, lukt het misschien niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Op die momenten is het belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen. Stichting Forniamo helpt met passende hulp voor het huishouden.

Als zorgspecialist bieden wij in Amsterdam en Zaandam huishoudelijke ondersteuning aan mensen met een WMO-indicatie of via een PGB. Samen wordt er bekeken welke taken er binnen het huishouden moeten gebeuren. Dit kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen, ramen lappen, stofzuigen ect. Onze medewerkers zijn betrokken, houden van een gezellig praatje en kunnen een luisterend bieden. Onze persoonlijke aandacht maakt het verschil. Wij werken met vaste huishoudelijke hulpen zodat u een vertrouwd gezicht ziet.

WMO-indicatie of PGB

Om huishoudelijke hulp te ontvangen, heeft u een indicatie nodig op basis van de WMO of een PGB. Deze kan aangevraagd worden bij het WMO-loket van uw gemeente. Lukt het niet om de indicatie aan te vragen? Neem dan contact op met het lokale wijkteam.


Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF