Stichting Forniamo en haar medewerkers streven naar hulpverlening waar jongeren en volwassenen tevreden over zijn. Dat is immers waar wij het voor doen! Wij realiseren ons echter ook dat er situaties kunnen ontstaan waarin iemand niet tevreden is en dit kenbaar willen maken.

Bij het ervaren van onvrede, is het in eerste instantie het prettigst als dit samen met de betrokken medewerker besproken kan worden om tot een oplossing te komen. Vaak lukt dat maar soms ook niet. In het laatste geval kan de persoon zelf contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris van SPOT. Die gaat samen op zoek naar het vinden van een oplossing.

Jeugdigen onder de 18 jaar kunnen gebruik maken van een vertrouwenspersoon van Jeugdstem. Jeugdstem is een onafhankelijke, landelijke organisatie bij wie de belangen van de clienten in de jeugdzorg voorop staan. De vertrouwenspersoon van Jeugdstem neemt je verhaal altijd serieus. Zij of hij informeert over de rechten die je hebt en geeft advies. Zij ondersteunen ook met het opstellen van een brief of in een gesprek met Stichting Forniamo.

Zo bereik je SPOT

Bel naar 035-5427517 of mail naar Klacht@verenigingspot.nl

Of kijk op https://www.verenigingspot.nl

Zo bereik je Jeugdstem

Bel naar 088-555 1000 of chat met een vertrouwenspersoon via de website   https//:www.jeugdstem.nl

De chat is open van maandag t/m donderdag van 16:00 – 20:00 en op vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Afhandeling van klachten

Clienten mogen ervan uitgaan dat er zorgvuldig met hun klacht en privacy wordt omgegaan. Alle klachten worden geregistreerd en er worden maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Daardoor kan de afhandeling van een klacht resulteren in een betere kwaliteit van de hulpverlening.

Tips, ideeën of signalen?

Bij Stichting Forniamo staan wij altijd open voor tips, ideeën of signalen. Daarom staan alle medewerkers open voor een gesprek. Uiteraard mogen deze ook gestuurd worden naar  beschermdwonen@forniamo.nl

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF