Stichting Forniamo en haar medewerkers streven naar hulpverlening waar clienten tevreden over zijn. Dat is immers waar wij het voor doen! Wij realiseren ons echter ook dat er situaties kunnen ontstaan waarin clienten niet tevreden zijn en dit kenbaar willen maken.

Bij het ervaren van onvrede, is het in eerste instantie het prettigst als de cliënt dit samen met de betrokken medewerker probeert te bespreken om tot een oplossing te komen. Vaak lukt dat maar soms ook niet. In het laatste geval kan de cliënt contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris van SPOT. Die gaat samen met de cliënt op zoek naar het vinden van een oplossing.

Zo bereik je SPOT

Bel naar 035-5427517 of mail naar Klacht@verenigingspot.nl Of kijk op https://www.verenigingspot.nl

Jeugdigen onder de 18 jaar kunnen gebruik maken van een vertrouwenspersoon van het AKJ. Het AKJ is een onafhankelijke, landelijke organisatie bij wie de belangen van de clienten in de jeugdzorg voorop staan. De vertrouwenspersoon van AKJ neemt je verhaal altijd serieus. Zij of hij informeert over de rechten die je hebt en geeft advies. Zij ondersteunen ook met het opstellen van een brief of een gesprek met Stichting Forniamo.

Zo bereik je AKJ

Bel naar 088-555 1000 of mail naar info@akj.nl Chat met een vertrouwenspersoon via de website www.akj.nl

De chat is open van maandag t/m donderdag van 16:00 – 20:00 en op vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Afhandeling van klachten

Clienten mogen ervan uitgaan dat er zorgvuldig met hun klacht en privacy wordt omgegaan. Alle klachten worden geregistreerd en er worden maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Daardoor kan de afhandeling van een klacht resulteren in een betere kwaliteit van de hulpverlening.

Tips, ideeën of signalen?

Bij Stichting Forniamo staan wij altijd open voor tips, ideeën of signalen. Daarom staan alle medewerkers open voor een gesprek.

Uiteraard mogen deze ook gestuurd worden naar beschermdwonen@forniamo.nl.

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF