Je hebt recht om te weten wat Stichting Forniamo vast legt en hoe wij met die informatie omgaan. Alle systemen waar Stichting Forniamo gebruik van maakt om gegevens vast te leggen voldoen aan de geldende eisen zoals AVG. Zie voor meer informatie hierover www.autoriteitspersoonsgegevens.nl

Ieder die zorg ontvangt vanuit Stichting Forniamo waar informatie over gedeeld moet worden, wordt gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen. Door middel van dit formulier is het voor alle partijen duidelijk wie informatie mag ontvangen en delen en voor welk doeleinde dit gebruikt wordt.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Wij bewaren uw gegevens nog 15 jaar na het beëindigen van de hulp. Dat moet vanuit de Jeugdwet. Daarna vernietigen wij uw gegevens. U krijgt hier geen bericht van.

Inzage, correctie en vernietiging van persoonsgegevens.

U kunt ons vragen persoonlijke gegevens te verbeteren, die naar uw idee niet kloppen. Dit recht heeft u en ook uw kind vanaf 12 jaar. Volgens de wet zijn wij alleen verplicht te wijzigen als de gegevens onjuist zijn, of niet in overeenstemming zijn met het doel waarvoor deze zijn vastgelegd. U kunt ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te vernietigen. Wij wegen dit verzoek af tegen de belangen van andere en wettelijke verplichtingen. Bij toewijzing gaan wij binnen drie maanden over tot vernietiging van de gegevens.

Verwijsindex & Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

De verwijsindex is een landelijk systeem waar professionals kinderen en jongeren in registreren, waarover zij zich zorgen maken. Stichting Forniamo doet hieraan mee. Wij melden de naam, geboortedatum, adres en woonplaats.

Onze medewerkers handelen volgens de wet verplichte meldcode bij huiselijk geweld en kindermishandeling als zij huiselijk geweld of kindermishandeling vermoeden. Daardoor zijn alle professionals verplicht om vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling te bespreken met Veilig Thuis. Bij vermoedens worden deze eerst besproken met de cliënt.

Werken bij Stichting Forniamo

Stage: Momenteel hebben wij geen stageplaatsen beschikbaar.

Vacatures: Momenteel hebben wij geen openstaande vacature. Staat er geen vacature die bij jouw profiel aansluit en wil je graag bij Stichting Forniamo werken? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief en geef aan wat voor soort werk je zoekt, hoeveel uur je beschikbaar bent, waar je interesses liggen en wat je motivatie is om bij Stichting Forniamo te willen werken. Is er een match en komt er op korte termijn toch een vacature dan zullen wij contact opnemen met jou.

Je mag mailen naar: info@forniamo.nl

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF