Bij Stichting Forniamo zorgen wij graag voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. In sommige gevallen komen clienten helaas niet in aanmerking voor een traject. Dit is niet omdat we dit niet willen, maar meestal met het oog op het welzijn van de overige clienten en soms vanwege het ontbreken van de benodigde expertise voor die specifieke hulpvraag. Hieronder beschrijven wij welke clienten niet door ons geholpen kunnen worden:

Ernstige verslaving

Wanneer er sprake is van een ernstige vorm van verslaving op het gebied van drugs, alcohol, gokken, gamen of seks dan kunnen we je niet helpen. Een verslaving zou een effectief traject te veel in de weg staan. Het is belangrijk dat er eerst aan de verslavingsproblematiek wordt gewerkt. Mocht je niet goed weten waar je terecht kan met je verslaving, dan adviseren wij je graag.

Ernstige lichamelijke en/of geestelijke beperking

Op het moment dat er sprake is van een ernstige lichamelijke en geestelijke beperking, kunnen wij je ook niet toelaten tot een traject. Wij hebben geen expertise in huis om op dit gebeid voldoende ondersteuning te kunnen bieden.

Ernstige psychiatrische problematiek

Wanneer er sprake is van ernstige psychiatrische problematiek, kunnen wij je niet toelaten tot een traject. Personen met psychotische aandoeningen zoals schizofrenie, ernstige angst-, stemmings- en persoonlijkheidsstoornis, ernstige suïcidaliteit of ernstige verslaving behoren tot de groep met ernstige psychische problematiek. Dit is een doelgroep die niet binnen Stichting Forniamo past en meer baat hebben wij een gespecialiseerde zorgaanbieder.

Afspraak en informatie?

Bezoekadres:

Julianastraat 20A,          

1165 VG Halfweg

Telefoon:

+31 85 30 30 254


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. AVG wetgeving   Meer informatie download PDF